Koncert HIM v Praze - rekapitulace

Pokud chcete videt TV reportaz z koncertu a o koncertu HIM v Praze, tak si urcite zapnete CT1 9.4. ve 23:05 a nebo jeste ve ctvrtek 10.4. 0:20 po pulnoci. Budou davat porad Musicblok, kde se prave o HIM bude mluvit.

Tak uz mame po koncerte...Akce to byla velika (alespon pro nas fans) a at si rika, kdo chce co chce, jestli jim se nelibilo, tak nam jo:-)
Kdo jste nestihli v guestbooku odkazy na recenze koncertu, tak tady je par linku:
http://www.novinky.cz/clanek/135242-finove-se-zlomenym-srdcem-him-ovladli-lucernu.html
http://www.denik.cz/hudba/him_koncert20080312.html
http://musicserver.cz/clanek/21689/HIM-Paradise-Lost-Velky-sal-Lucerny-Praha-12-3-2008/
http://www.musiczone.cz/reportaz-1381/him-paradise-lost-velky-sal-lucerny-praha-12-brezen-2008 - asi nejkvalitnejsi a nejobjektivnejsi recenze na koncert HIM v CR

Dekujeme moc za podporu v akci s ruzemi, bylo to krasne, i kdyz je skoda, ze to diky security guys nevyslo tak, jak jsme chteli. Ale myslim, ze i tak meli kluci velikanskou radost, protoze by museli byt slepi, aby tu zaplavu ktera se nakonec uskutecnila v zaveru koncertu, nevideli:-).

A ted si zase na HIM asi budeme muset chvili pockat - jedine reseni pro Vas, kdo chcete HIM jeste letos videt live je to, ze vyrazite na nektery z Evropskych festu - HIM budou hrat napr. v Nemecku, ale taky ve Finsku na Ruisrocku, o kterem Vas dost na guestbooku uvazovalo. A pokud nemate na festiky penizky, tak si usetrete alespon na novinkove DVD live koncertu HIM, ktere ma vyjit 29.4.2008 pod nazvem "DIGITAL VERSATILE DOOM: Live from the Orpheum Theatre".

Vyzva: mate link na dobre fotky z koncertu HIM v Praze? Nebo jiny koncert, na kterem jste byli? Pokud chcete, at na Vase fota zverejnime odkaz v novinkach, tak nam prosim poslete link na fotky na mail: sue(at)heartagram.cz Diky moc!

Prvni varka fotek z koncertu dodanych od fanynky - moc dekujem! - http://www.flickr.com/photos/little_black_fairy/sets/72157604110706015/