Festival Ankkarock, Soutěž o placky

HIM budou headlinerem finského festivalu Ankkarock, který se koná 2. a 3. srpna 2008 v Korso ve Vantaa ve Finsku. Pokud tedy někteří z Vás uvažují o tom, že by v létě vycestovali na některý zahraniční festival, aby viděli HIM, tak toto je jedna z dalších alternativ:-)

V posledním měsíci se v bulvárních novinách propíralo, že Ville Valo má vztah s německou básnířkou Nadine Winnerbeckovou. Ville sám tuto informaci tento týden v tisku popřel a prohlásil, že se u této novinky dobře pobavil. Také se vyjádřil v tom smyslu, že je spokojený a má se fajn a je hodně rád za to, že už rok nepije. Mimochodem - jeho bývalá snoubenka Jonna Nygren bude brzy také singl, protože její manžel (brali se v září 2007) požádal o rozvod.

A poslední novinka je smutná - měli jsme pro Vás domluvené soutěže o placky na celý letošní rok se serverem www.trashypoodle-.cz. Bohužel, ačkoliv domluva byla docela jasná a soutěž navrhl přímo tento e-shop nám, tak domluvu nedodrželi a slíbené placky vůbec neposlali. Je nám to velmi líto, protože jsme byli rádi, že Vám zase budeme moci nabídnout něco akčního, ale není to naše chyba. Alespoň se ukázalo, jak vážně tento e-shop lze brát. Takže z naší strany silně nedoporučujeme!