Nový design heartagram.cz

Po dlouhém čekání přicházíme se slibovaným novým designem stránek heartagram.cz :-).

 

Pár slov o webu

Tento web běží na opensource systému pro správu obsahu (CMS - Content Management System) Drupal.org.

Stránky ještě nejsou ani zdaleka naplněny obsahem, který by tu měl být. Rozhodl jsem se jít touto cestou, protože bych web spouštěl někdy ke konci prázdnin, vzhledem k mému vytížení. Dále předpokládám, že mi s naplněním obsahu pomůže celý heartagram.cz tým :-). Za to se Vám všem omlouvám, doufám že to pochopíte a budete mít se mnou i s ostatními trpělivost. Nicméně starou verzi ještě najdete na této stránce old.heartagram.cz.

Guestbook jsem prozatím nechal ten, který se nachází na starých stránkách. Do budoucna uvažujeme a asi zprovozníme svůj vlastní.

Další žádánou novinkou webu je integrované fórum. Zde jsem dočasně povolil všem tedy i neregistrovaným uživatelům (v této době vlastně všichni) přispívání do diskuzí. Pomože nám tak zlepšit web heartagram.cz - své nápady pište zde

Tyto stránky nejsou bohužel optimalizovány pro prohlížeč Internet Explorer 6.0, protože nemám prakticky šanci to zoptimalizovat. Pokud máte starou verzi IE, prosím provedte upgrade na verzi IE 7.0. Nicméně silně doporučujeme vyzkoušet prohlížeč Mozilla Firefox, který si můžete stáhnout v češtině na czilla.cz.

Plánujeme do budoucna

  • Udělat tento web ještě větším a atraktivnějším než byl ten dosavadní.
  • Pravidelné aktualizace prioritou číslo jedna.
  • Sekci HIMfans pro fanoušky HIMu vlastní editace svého profilu, částečně mám vyrešené jen chybí řeším určité technické problémy
  • Propracovanější galerii
  • A další (včetně námětů návštěvníků tohoto webu)

 Závěrem bych chtěl poděkovat Sue za velkou trpělivost a taky všem ostatním a popřát tomuto webu mnoho spokojených návštěvníků.

_laky