HIM - obsáhlejší update, graf. soutěž heartagram.cz

Hlasujte pro HIM v FMA (Finnish Metal Awards) 2008! Šanci tak uskutečnit máte zde , a to do 31. 1. 2009. Výsledky budou vyhlášeny k 13. 2. 2009.

Turné Helldonu obsahuje nové datum! Konkrétněji 27. prosinec 2008. Koncert se bude konat v Nosturi v Helsinkách a hrát budou HIM a 45 Degree Woman. Lístky jsou v prodeji od pondělí, cena je 39€ / 42€ a jsou dostupné na této nebo této stránce .

Ville si zahrál v novém filmu Bama Margery s názvem Where the #$&% Is Santa?, který je o hledání Santy za polárním kruhem samozřejmě v takovém podání, jaké jen od Bama můžeme čekat ( ofic. trailer ). Na ukázky z filmu, kde se objevuje Ville, se můžete podívat zde a zde .

Vánoce jsou sice ještě relativně daleko, ale Ville nám přeje hezké svátky už teď. Ať už v angličtině nebo ve finštině , říká se, že by to mělo být natočeno přímo v Hollywoodu.

Je to nějaký ten pátek zpátky, co náš web upozorňoval na uměleckou soutěž časopisu Royal Flush. Zajímá vás, jak to dopadlo? Vítězné a nejzdařilejší dílka k vidění tu .

 

V návaznosti na poslední odstavec tu nakonec máme bonbonek pro věrné příznivce našeho webu!  Zapojte se do VÁNOČNÍ SOUTĚŽE, kterou pro Vás vyhlašuje Heartagram team "O účast na vylepšení vzhledu mojí oblíbené stránky o HIM"!

O co jde a co můžete získat?

Jak již bylo řečeno, půjde o vylepšení image naší stránky. Vše další už je jen a jen na kreativitě a zručnosti Vás všech, pyšných HIMFans. Hledá se nový headpic, tedy to, kde dnes vidíte nad menu kapelu. Ať už nový headpic, jak budeme obrázku přezdívat, nakreslíte nebo čistě vytvoříte v počítači, celý náš team věří, že do toho dáte moře sil, aby se po 24. 12. 2008, kdy soutěž končí, náš web mohl pyšnit novým headpic zrovna z té Vaší dílny. Cenou pro vítěze je nejen hřejivý pocit při náčítání headpic pokaždé, kdy na tyto stránky přijde, ale navíc bude jeho jméno uvedeno i v sekci About, kde se doteď objevují čistě jen jména Heartagram teamu. E-maily s obrázky posílejte na adresu tereza.op@volny.cz , kde Vaše výtvory budou shromažďovány, a nakonec náš team vybere jeden, ten vítězný. Tak tedy, tvorbě zdar! :-)

Obrázek uživatele Terrnica

..

Po pravde .. Zajimalo by me, jestli se vubec nekdo do te Vasi souteze prihlasi, prijde mi celkem nevyhodna =D

"Music is the only love that has never left me." V.H.Valo ;)

Obrázek uživatele Sandra1010

Vsetko ma svoje pre a proti.

Vsetko ma svoje pre a proti. Ked sa nekdo prihlasi je to jeho vec. A urcite mi da niekdo za pravdu.:)

right here right now

Obrázek uživatele _laky

Nech se překvapit

Terrnica a co by jsi za to chtěla? Teď si představ, že kdybych si řekl, že tento web je pro mě nevýhodný, tak by jsi tu nemohla ani vyjádřit svůj názor třebas :-D. Neber si to však osobně. Uvidíme kdo se přihlásí, nech se překvapit.

webmaster & design heartagram.cz